DKK 3.125,00

Sophos XG Firewall: Teknisk træning og certificering

03.10.2017 kl. 09:00 til 04.09.2017 kl 16:00 Comwell Klarskovgaard Korsør, Korsør
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 3.125,00

Bliv certificeret i Sophos XG Firewall Sophos XG Firewall er den eneste netværkssikkerhedsløsning, der fuldt ud kan identificere kilden til en infektion i dit netværk og automatisk begrænse adgangen til andre netværksressourcer som svar.

Er du teknisk specialist kan du blive trænet og certificeret i Sophos XG Firewall. Kurset er for dig, der arbejder med Sophos sikkerhedsløsninger eller godt kunne tænke sig det. Liga udbyder kurset i samarbejde med Sophos, og det er Sophos, der står for undervisningen, som foregår på engelsk. Malay Upadhyay, presales consultant hos Sophos, er instruktør begge dage.

Kurset finder sted tirsdag den 3. og onsdag den 4. oktober 2017 på Comwell Klarskovgaard i Korsør. Vi starter klokken 9:00 og forventer at afslutte ca. klokken 16:00 dagen efter. Det koster 2.500,- DKK ekskl. moms at deltage og prisen er inklusiv overnatning, alle måltider og certificering.

Når du har gennemført dette kursus vil du være i stand til at:

  • Beskrive fordelene ved Sophos XG Firewall og de vigtigste tekniske egenskaber
  • Fremvise de mest brugte features
  • Vide hvordan man skalerer løsningen hensigtsmæssigt
  • Implementere og administrere Sophos XG Firewall i et simpelt miljøHvis du i stedet for kreditkortbetaling ønsker faktura kontakt da venligst Tao Hansen på mail:  tvh@liga.com