DKK 0,00

Sophos Phish Threat

24.08.2017 09:00 - 15:00 Hotel Bella Sky, København S
Tilmeld

Billetsalget er slut

 

DKK 0,00

Sophos Phish Threat: Lær alt om det nyttige værktøj, der tester om medarbejdere falder i phishingfælden, og uddanner dem til at tænke sig om

Phishing er en af nutidens største IT-hovedpiner. For der er altid en medarbejder, der falder for en mail og klikker på et link, der aldrig burde være klikket på! Og så har IT-afdelingen igen balladen.

Utallige undersøgelser viser, at den menneskelige faktor er en evig fejlkilde – medarbejdere falder simpelthen i phishing-fælden gang på gang. Men hvordan ser det ud i lige netop de virksomheder, du arbejder for eller servicerer? Og hvordan kan du uddanne medarbejderne til at tænke sig om en ekstra gang, og så lige en gang til?

Det kan du nu få styr på med det unikke værktøj Sophos Phish Threat, som Liga er forhandler af i Danmark.

Gå ikke glip af denne mulighed for at holde din faglige viden opdateret og lære et spændende nyt værktøj at kende – i godt selskab med mulighed for networking med ligesindede og i lækre omgivelser.

Hvad er Sophos Phish Threat?

Sophos Phish Threat er et værktøj, som hjælper med at teste og uddanne medarbejderne, så I får det, der på godt dansk hedder en god ’security awareness culture – eller om man vil – IT sikkerhedskultur. Sophos Phish Threat tester medarbejdernes opførsel og giver dem dernæst en online-baseret uddannelse i at undgå phishing.

Hvad kan Sophos Phish Threat gøre for dig – og hvad er de unikke features?

Sophos Phish Threat har mere end 20 forskellige security awareness træningsmoduler og mere end 200 forskellige trussels-scenarier hentet fra den virkelige verden.
Du kan enkelt tilpasse træningen, så den passer til netop det firma, hvor medarbejderne skal trænes. Emailreminders og quiz score tracking er med til at motivere medarbejderne.
Sophos Phish Threat giver et enkelt, grafisk overblik over træningen, og gør det utroligt let for dig at se, hvordan det går med både tests og træning – og formidle resultaterne videre

 

På dette kursus lærer du:

  • Hvordan du som Sophos-partner kan tilbyde dine kunder dette slutbruger-træningsmodul i IT security awareness
  • Hvordan du kan forklare værdien af sikkerheds-awarenesstræning til dine kunder
  • Hvordan du med få klik kan skabe dine egne, realistiske tests
  • Hvordan du kan customize og tilrette tests og træning
  • Hvordan du bruger de enkle afrapporteringsværktøjer