DKK 0,00

Ocedo formiddagsseminar

Den 21. april 2015 klokken 09:00-12:00 Liga Distribution ApS, København S
Tilmeld

Billetsalget er slut

 

DKK 0,00

Fra grundlæggerne af Astaro kommer nu firmaet Ocedo. De vil revolutionere netværk med Software Defined Networking (SDN). En helt ny teknologi som kommer til at ændre på den måde vi oplever netværk og samarbejde. Du kan lære om alt det og meget mere på dette gratis seminar.

Ocedo blev skabt på baggrund af en frustration over at netværksteknologi ikke er udviklet i noget nær 20 år. Mens hele IT industrien har fornøjelsen af udvikling så som virtualisering af computere og storage er netværksadministration fortsat en opgave med at indtaste kommandoer på en terminal. Ofte på ukomfortable steder hvorend hardwaren nu er placeret.

Udviklingen i netværkssikkerhed er forkuserer mere på, at se dybere og dybere ind i de enkelte datapakker og fortsat udbygge perimeter sikkerhedsmodellen. Mærkeligt nok sker dette i en tid hvor hele verdensbilledet flytter sig mod mobilitet og cloud tjenester og fuldstændigt eliminerer virksomhedens netværk. Ny tækning og nye tilgange er nødvendigt.

Idéen med et netværk der tillader brugere og regler, let at blive defineret via en cetral cloud service, derefter at tilpasse de enkelte enheders konfiguration og endelig justerer hele netværket efter brugeren og reglerne er inspirationskilden for Ocedos team.

Med over et årtis erfaring indefor netværksudvikling for tusinde af kunder over hele jorden er Ocedo nu klar til at levere fordele ved Software Defined Networking (SDN) til virksomheder og organisationers netværk.

Selve seminariet vil give dig en overordnet forståelse af principperne bagved SDN og hvordan teknologien kommer til at påvirke hele it industrien.