DKK 0,00

Acronis seminar "AnyData - hele tiden"

05.09.2014 kl. 08:30 Hotel Bella Sky, København S
Tilmeld

Billetsalget er slut

 

DKK 0,00

En revolution i moderne databeskyttelse. Gratis partner seminar om Acronis og alle data, alle miljøer, alle lokationer og ethvert device.

- Gratis partner seminar om Acronis og alle data, alle miljøer, alle lokationer og ethvert device. Kom, lyt, lær og gå klogere hjem.

Mød Acronis ekspert Joakim Lindgren og nordisk ansvarlig Henrik Petersen

Med New Generation of Data Protection tilbyder Acronis nu markedets mest komplette løsning til sikring af alle typer data uanset miljø og placering. Acronis helt nye AnyData strategi er en revolution i moderne databestyttelse. Alle data, alle IT miljøer, alle lokationer og ethvert device.

Der er løsninger til VMware, Hyper-V, Citrix XEN, Windows, Linux, Mac OS X, MS SQL, MS Exchange, MS AD og meget mere.

Opkøbet af Grouplogic er på plads og inkluderet i Acronis familien. De tidligere MobilEcho og ActivEcho er nu samlet i som Acronis Access. Med Acronis Access kan virksomheder i dag let og sikkert implementere en sikker BYOD strategi og dele data fra sine filservere til alle typer mobileenheder. Alle data bliver på filserverne og styring af adgang, devices og brugere håndteres centralt.

ExtremeZ-IP fortsætter med at være markedsledende i integration mellem Mac OS X og Windows miljøer.

Indhold i program:
  • Velkomst og gennemgang af Acronis produkt rebranding og de fordele dette har for partnerne

  • Acronis partnerprogram. Henrik Petersen vil gennemgå mulighederne i programmet og hvordan partnere kan få forretningsmæssigt udbytte.

  • Nyheder i Acronis Backup og Acronis Access. Joakim Lindgren vil lede alle igennem de mange forbedringer og nyheder som både er sket det seneste år og ikke mindst det som er på vej i det kommende år.

  • Tips og tricks med Acronis Backup, Acronis Access og ExtremeZ-IP. Stil spørgsmål og få svar af eksperterne fra Acronis.

Kom og hør om den nye strategi og få gode råd om best practise og anbefalinger. Du vil kunne stille spørgsmål og tale med Liga og Acronis.

Målgruppen for dette partner seminar er personer med interesse for IT-infrastruktur, BYOD, beskyttelse af data og hvordan teknologieske behov konverteres til reel forretning.

Kom til et formiddagsseminar sammen med Liga og Acronis på Hotel Bella Sky i København fredag den 5. september 2014 kl. 08.30 - 13.00.

Vi begynder med delikat morgenmad og afslutter formiddagen med en rigtig god frokost på Hotel Bella Sky. Undervejs er der naturligvis kaffe, frugt, juice og andet godt.